Як виконувати бажання? Допомога солодощів

Бажайте правильно! У виконання найпотаємніших бажань у новорічну ніч вірять не лише діти, а й дорослі.

Способів загадати бажання безліч: хтось вибирає класичні варіанти, а хтось вигадує свої власні ритуали. Важливо дотримуватися кількох пунктів, які допоможуть Вашим бажанням здійснитися протягом року.

Підготовка до загадування

Це важливий пункт фізичної взаємодії із бажаним. Звільніть місце для своїх бажань, викинувши старі речі, зробіть прибирання, відсунувши меблі, протріть пил у важкодоступних місцях. Очистіть пам’ять телефону, електронну пошту від старих листів та спаму, контакти у записнику.

Правильні формулювання

Це вміння стане в нагоді, коли бажання потрібно загадати швидко – наприклад, під бій курантів. Уникайте частинок «не», протиставлення, порівняння, негативу, що минув і майбутнього часу, замініть «я хочу» на «я бажаю». Бажайте конкретно – у сумі, числах, особах, будьте уважні до деталей, використовуйте докладні описи.

Техніки бажань

Куранти та шампанське та солодощі.

Класичний спосіб, напевно, багато хто з вас загадує бажання саме так. Під бій курантів потрібно встигнути написати своє бажання на невеликому листочку, спалити, кинути попіл у шампанське та випити, доки годинник не пробив 00:00. Кажуть, що бажання, загадані у такий спосіб, часто збуваються.

Лист Діду Морозу. Ніколи не пізно впасти в дитинство і висловити на папері все, що мріє. З дитячою безпосередністю, але з чітким усвідомленням, що все можна здійснити. У листі Ви не обмежені в часі та кількості слів, дайте волю фантазії і бажайте, поки папір не скінчиться.

Мандаринове диво. Безалкогольною альтернативою способу із шампанським можуть стати мандарини. Встигніть почистити головний зимовий фрукт під бій курантів та з кожним новим рухом додавайте деталей своєму бажанню. Встигнете дочистити до Нового року – бажання обов’язково здійсниться.

Таємниця ялинкової іграшки. У ніч з 31-го на перше напишіть своє найзаповітніше бажання, згорніть папірець і сховайте його всередину найкрасивішої ялинкової іграшки. Діставати можна лише після того, як бажання збудеться або наступного Нового року.

Енергійний червоний. Червоний колір наповнює особливою енергетикою слова та дії. Для цього ритуалу підготуйте гарний червоний конверт, папір та ручку. Під бій курантів напишіть бажання, сховайте його в конверт, заклейте та заберіть. Не відкривайте конверт до наступного Нового року або поки що бажання не здійсниться.

Ворожіння на ялинці. Колючий символ Нового року теж може дати відповідь чи виповниться ваше заповітне прохання. У новорічну ніч треба взяти ялинкову гілочку і нашіптувати на неї своє бажання. Потім поставити її у воду біля ліжка. Через 3 дні подивіться, скільки голок обпало. Якщо кількість парна – бажання здійсниться вже цього року. Непарне – з його виконанням доведеться почекати.

Бітий посуд – не лише свідчення незграбності або передбачення щастя та удачі. На розбитих тарілках також можна загадати бажання, а заразом позбутися старого посуду будинку. Під бій курантів вийдіть надвір і бийте тарілки, загадуючи бажання. Чим більше розіб’єте – тим більше виповниться.

Чудового Нового року та нехай Ваші бажання завжди виконуються!

Вибрати солодкий новорічний подарунок

Підписуйтесь на нас у FACEBOOK

 

Tagged , .